Előke – hozzátáplálásról mindenkinek

Közel fél év telt el az új ESPGHAN ajánlás óta, amely nagyon nagy bizonytalanságot okozott az anyukák és a szakemberek körében egyaránt. Mivel hazánkban az érvényes hazai protokoll még nem változott meg (A Nemzeti Erőforrás Minisztérium szakmai protokollja az egészséges csecsemő (0-12 hónap) táplálásáról), így a hazai szakemberek többféleképpen értelmezik ezt az új ajánlást.

Ideje tiszta vizet önteni a pohárba! Egy rendezvényt ajánlok most nektek, ahol olyan dietetikusok fogtak össze, akiknek a fő szakterületük a gyermekek táplálása. Emellett előadó lesz W. Ungváry Renáta is, aki a hozzátáplálási ajánlások változásairól és annak szoptatásra gyakorolt hatásairól fog beszélni.

Előadók és előadások

Koroknai Ildikó, Tibay Rózsa: Hozzátáplálás 1×1: A hozzátáplálásról általában, amit mindenkinek tudnia érdemes

Ádám T. Judit: Etetni és enni hagyni – Pürézés, falatkázás, BLW és az igény szerinti hozzátáplálás

Tibay Rózsa: Allergének bevezetése: mit, mikor, hogyan, miért?

Gacsó Anikó: Az első pürék, ételek készítése gyakorlati tanácsokkal

Molnárné Végh Zsuzsanna: Tények és tévhitek az üveges bébiételekkel kapcsolatban

W. Ungváry Renáta: Változások a hozzátáplálási ajánlásokban (WHO, ESPAGHN, LLL)

Mikor és hol?

2017. július 1. szombat 9.00 – 14.00

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

Bővebb információt ITT olvashattok.

Ajánlásért fizetség

Szeretnél 500 vagy 1000 Ft-ot keresni könyvenként az ajánlásoddal?

ÉLTETŐ ÉTELEK receptgyűjtemény

Minden, ami tudatosság, egészség, életmód és természetesség